Kalustemopit

Kategoriat (0)
Ikkunamoppi Vikan, 25cm, harmaa
Ikkunamoppi Vikan, 25cm, harmaa

Vikan ikkunamoppi on erinomainen korkeakiiltoisten pintojen puhdistukseen ja kiillottamiseen. Sopii peili- ja lasipinnoille, sekä ruostumattomalle teräkselle, sekä muille metallipinnoille.

 • Materiaali: 80 % polyesteri ja polyamidi
 • Koko: 16 cm x 33 cm
 • Pesulämpötila: 95 °C

Kalustemopin kehys Vikan
Kalustemopin kehys Vikan

Kalustemopin kehys joka on yhteensopiva Vikan ja Swep säätövarsien kanssa. Ihanteellinen korkealla olevien huonekalujen ja laitteiden puhdistukseen, kuten verhotankojen ja tuulettimien puhdistukseen. Sopii myös putkien ja lämpöpattereiden takaosan puhdistukseen.

 • Kalustemoppi

Kalustemopin mikrokuituhuppu Jonmaster Ultra
Kalustemopin mikrokuituhuppu Jonmaster Ultra

Jonmaster Ultra kalustemoppi on tehokas väline yläpölyjen ja vaikeasti tavoitettavien ahtaiden paikkojen puhdistukseen. Moppi on Joutsenmerkittyä mikrokuitua.

 • Kalustemoppi
 • Kaksipuolinen

Kalustemopin mikrokuituhuppu Vikan
Kalustemopin mikrokuituhuppu Vikan

Vikan kalustemopin mikrokuituhuppu. Erinomainen pienien ja hankalasti tavoitettavien alueiden puhdistukseen. Kuivana käytettäessä mikrokuidut keräävät pölyä, hiuksia ja likaa staattisen sähkön avulla. Nihkeänä käyttäessä irrottaa likaa ja rasvaa. Kun käytetään ja huolletaan suositusten mukaan, Vikan takaa vähintään 500 käyttökertaa ilman että tuotteen toimintakyky heikkenee.

 • Kalustemoppi

Kehys Swep MultiDuster Maxi
Kehys Swep MultiDuster Maxi

Taiteltava MultiDuster kehys on ergonominen ja tehokas työväline yläpölyille. Taittokulmaa vaihtamalla voit nopeasti ja vaivattomasti vaihtaa käyttötarkoitusta: U-mallisena pyyhit lamppujen ja tolppien ympäristön, 90 ° kulmaan taittamalla yletyt pyyhkimään kirjahyllyjen ala- ja yläpölyt, suorana tavoitat ahtaimmatkin raot.

 • Kalustemoppi
 • Kaksipuolinen

Moppi Swep MultiDuster Maxi r-MicroPlus Pro
Moppi Swep MultiDuster Maxi r-MicroPlus Pro
Swep MultiDuster Maxi r-MicroPlus on korkeiden ja vaikeasti tavoitettavissa olevien paikkojen hygieeniseen puhdistukseen tarkoitettu moppi. Ohuen ja taittuvan kehyksen muotoilun ansiosta helppo pääsy myös ahtaisiin tai korkeisiin paikkoihin. Osittain kierrätetystä materiaalista valmistetun r-Microplus mopin uniikki kennomainen 3D-mikrokuitunukkarakenne harjaksilla takaa entistä paremman puhdistustehon ja erinomaisen toiminnan myös epätasaisilla pinnoilla. Moppi soveltuu käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana yhdessä MultiDuster kehyksen kanssa. Moppi on Joutsenmerkitty ja sillä on Viledan oma "Love it clean" merkintä, mistä tunnistat valikoimasta ne ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot.

Multiduster r-MicroPlus tulee korvaamaan perinteisen Multiduster Microplus mopin. Tuote tarjoaa saman totutun mikrokuidun puhdistustehon kuin edeltäjänsä.

 

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Taskumoppi
 • Kaksipuolinen
 • Värikoodaus mahdollinen
 • Pesulämpötila: maksimi 95
 • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki
Moppi Swep Multiduster Mini
Moppi Swep Multiduster Mini
Swep Multiduster Mini on korkeiden ja vaikeasti tavoitettavissa olevien paikkojen hygieeniseen puhdistukseen tarkoitettu moppi. Ohuen muodon ansiosta helppo pääsy myös ahtaisiin paikkoihin.
Patteriharja
Patteriharja

Patteriharjalla puhdistaa kätevästi hankalasti tavoitettavat pattereiden välit ja alustat. Saatavana myös kaksihaaraisena.

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.