Timanttilaikat Twister

Kategoriat (0)
Laikka Twister HT XP oranssi
Laikka Twister HT XP oranssi

Twister HT XP oranssia laikkaa käytetään ylläpito- ja jaksottaiseen siivoukseen sekä lattioiden peruskunnostukseen. Se poistaa tehokkaasti kulumisjäljet ja lian. Lattia puhdistuu ja pinta jää kiiltäväksi. HT timanttilaikka tarjoaa kustannustehokkaan ja ympäristömyötäisen tavan puhdistaa ja hoitaa lähes kaikkia kovassa käytössä (yli 4000 kävijää/pv) olevia lattiamateriaaleja (mm. mosaiikkibetoni, luonnonkivilattia, hiottu betoni).

Laikka Twister HT XP sininen
Laikka Twister HT XP sininen

Twister HT XP sinistä laikkaa käytetään lattioiden puhdistukseen ja kiillottavaan hoitoon. Se poistaa tehokkaasti pienet kulumisjäljet ja lian. Lattia puhdistuu ja pinta jää kiiltäväksi. Timanttilaikat tarjoavat kustannustehokkaan ja ympäristömyötäisen tavan puhdistaa ja hoitaa lähes kaikkia kovassa käytössä (yli 4000 kävijää/pv) olevia lattiamateriaaleja (mm. mosaiikkibetoni, luonnonkivilattia, hiottu betoni).

Laikka Twister HT, sininen
Laikka Twister HT, sininen

Twister HT sininen laikka soveltuu lattioiden puhdistukseen, ylläpitosiivoukseen ja kiillotukseen. Poistaa tehokkaasti lattiapinnoilta pienet kulumisjäljet ja lian. Timanttilaikat tarjoavat kustannustehokkaan ja ympäristömyötäisen tavan puhdistaa ja hoitaa lähes kaikkia kovassa käytössä (yli 5000 kävijää/pv) olevia lattiamateriaaleja. Laikan kestävyys noin 60 000 m².

Laikka Twister Orbital
Laikka Twister Orbital
Orbital yhdistelmäkoneen kanssa yhteensopivat Twister laikat tarjoavat kustannustehokkaan ja ympäristön huomioivan tavan puhdistaa ja hoitaa lähes kaikkia suojaamattomia ja suojattuja lattiamateriaaleja. Timanttilaikat kestävät perinteisiä polyesterilaikkoja pidempään, mikä vähentää kulutusta. Laikan karkeus määräytyy värin mukaan.
Laikka Twister TXP S-Pad
Laikka Twister TXP S-Pad

Twister TXP S-Pad soveltuu kovan kulutuksen kohteisiin luonnonkivi- ja betonilattioiden peruskunnostukseen ja peruspesuun. Tehokkaampi ja kovempi kuin tavallinen Twister punainen laikka. TXP laikka on yhteensopiva Taski Swingo XP yhdistelmäkoneen kanssa.

Laikka Twister TXP, punainen
Laikka Twister TXP, punainen

Twister TXP punainen laikka soveltuu kovan kulutuksen kohteisiin luonnonkivi- ja betonilattioiden peruskunnostukseen ja peruspesuun. Tehokkaampi ja kovempi kuin tavallinen Twister punainen laikka.

Laikka Twister, harmaa
Laikka Twister, harmaa

Twister harmaa laikka soveltuu erityisesti tehtaille pinnoitettujen, suojattujen ja erityistä kiiltoa vaativien lattioiden kiillotukseen parantaen niiden kiiltoastetta, kulutuskestävyyttä, työvälineiden liukuvuutta ja lisäten kohteen ja lattian edustavuutta. Laikan kestävyys 60 000 m²

Laikka Twister, keltainen
Laikka Twister, keltainen

Twister keltaiset laikka soveltuu lattioiden puhdistukseen, ylläpitosiivoukseen ja kiillotukseen.Se poistaa tehokkaasti kulumisjäljet ja lian. Lattia puhdistuu ja pinta jää kiiltäväksi. Kiiltoa voidaan vielä lisätä vihreällä laikalla. Laikan karkeus ~ 1500 ja kestävyys noin 30 000 m².

Laikka Twister, oranssi
Laikka Twister, oranssi

Twister HT oranssi laikka soveltuu luonnonkivi- ja betonilattioiden ylläpito- ja jaksottaiseen siivoukseen sekä lattioiden peruskunnostukseen. Vähäistä kiiltoa voidaan lisätä sinisellä HT-laikalla ja suurempaa kiiltoa HT pinkillä laikalla. Laikan kestävyys noin 45 000 m².

Laikka Twister, pinkki
Laikka Twister, pinkki

Twister HT pinkki laikka soveltuu kuiva- ja hohtokiillotukseen oranssin- ja/tai sinisen HT laikan käsittelyn jälkeen lisäämään lattian kiiltoastetta ja edustavuutta. Soveltuu mosaiikkibetoni-, luonnonkivi- ja betonilattioille. Laikan kestävyys noin 45 000 m².

Laikka Twister, punainen
Laikka Twister, punainen

Twister punainen laikka soveltuu kuluneiden lattioiden peruskunnostukseen. Poistaa tehokkaasti lattiapinnoilta naarmut ja liat. Puhdistuksen jälkeen lattiapinta jää mataksi, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan hoitovaiheeseen. Laikan kestävyys noin 30 000 m².

Laikka Twister, valkoinen
Laikka Twister, valkoinen

Twister valkoinen laikka soveltuu pintapesuun ja jonkin verran kuluneiden lattioiden peruskunnostukseen. Poistaa tehokkaasti pienet naarmut ja liat. Puhdistuksen jälkeen lattiapinta jää mataksi, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan hoitovaiheeseen. Laikan kestävyys noin 30 000 m².

Laikka Twister, vihreä
Laikka Twister, vihreä

Twister vihreä laikka soveltuu lattioiden ylläpitosiivoukseen ja kiillotukseen. Poistaa tehokkaasti lattiapinnoilta pienet kulumisjäljet ja lian, jättäen lattiapinnan kiiltäväksi. Laikan kestävyys noin 30 000 m².

Laikka Twister, violetti
Laikka Twister, violetti

Twister violettia laikkaa voidaan käyttää erityisesti tehtailla pinnoitettujen, suojattujen ja erityistä kiiltoa vaativien lattioiden ylläpitosiivouksessa. Laikan kestävyys noin 60 000 m2.

Twister Hybrid
Twister Hybrid

Twister Hybrid -järjestelmä sopii erinomaisesti vaurioituneelle ja voimakkaasti kuluneelle luonnonkivi- ja betonilattialle. Hybrid menetelmään tarvitset mustan pidikelaikan, punaisen Hybrid -laikan ja mustat tai punaiset hiontakiekot. Kun olet kerran tilannut mustan pidikelaikan ja Hybrid-laikan, jatkossa riittää kun tilaat mustat tai punaiset hiontakiekot, jotka ovat tuotteen hiova osa. Punainen hiontakiekko soveltuu pintapesuun ja vahanpoistoon. Musta hiontakiekko on karkeampi ja se käy syvien naarmujen ja pinttyneiden tahrojen poistoon, sekä lattioiden peruskorjaukseen.

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.