Erikoispuhdistusaineet

Betoniliuotin Finn Hammer 20L
Betoniliuotin Finn Hammer 20L
FinnHammer on ekologinen hapan betonin liuotinaine. Tuote on nestemäinen pesuaine, jota käytetään betonin poistossa sekä betoniauton ja betonimyllyn pesuaineena. Toimii hyvin ilman mekaanista hankausta. Lisäksi Finn Hammerilla voidaan poistaa kalkki- ja sementtijäämiä, öljyä, rasvaa ja muuta kovaa likaa. Sitä voidaan käyttää työkaluihin, koneisiin ja muihin vastaaviin pintoihin. Aine ei vahingoita alumiinia, maalipintaa, lasia eikä kumia. Erityisen tehokas Finn Hammer on betonilattioiden pesussa. Käyttökohteet betoniteollisuus, kaivosteollisuus, konevuokraamot, rakennustyömaat, työkoneiden huolto, betonilattioiden asentaja ja kunnostajat.
Kalkinpoistoaine KW Antikalk
Kalkinpoistoaine KW Antikalk

Vahvasti hapan, vaahtoamaton puhdistusaine kalkki- ja ruostesaostumien poistoon suurkeittiöiden astianpesukoneista ja muilta pinnoilta jotka kestävät vahvasti hapanta puhdistusainetta.

 • Hajusteeton
 • Kirkas, väritön neste
 • pH: tiiviste 0,5, käyttöliuos 1,0
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

 • Liiman- ja maalinpoistoaine KW I-TEK 6
  Liiman- ja maalinpoistoaine KW I-TEK 6

  Tehokas ja ympäristöystävällinen KW I-Tek 6 liuotin on tehty korvaamaan perinteisiä hiilivetyliuottimia. Biohajoava tuote poistaa tehokkaasti kovettumattomat polymeeriliimat, polyesterihartsia sekä ikkuna- ja lattiateippiliimajäämiä. Irrottaa myös lattiavahan ja voidaan käyttää graffitinpoistossa. Käyttökohteina puu- ja veneteollisuus, sekä rakennusremontit liimajäämiä poistettaessa ikkunoista ja lattioista.

  • pH: tiiviste 11,2; käyttöliuos 10,5
  • Tuotteella on Avainlippu-merkki

  Mattojenpuhdistustuotteet Smart Care
  Mattojenpuhdistustuotteet Smart Care

  Smart Care menetelmän tuotteilla puhdistat tehokkaasti kokolattiamatot ja erilaiset verhoilukankaat. Kauttamme saatavilla Tahranpoistoaine Smart Care Crystal Spot Remover, tekstiilienhoitoaine Smart Care Crystal Dry Extra, sekä tekstiilipintojen pesuaine Smart Care Crystal Quick Restore. Erikseen tilattavissa patentoitu harja Smart Care Spotting Tool , joka toimitetaan oranssina tai vihreänä. Kaikki tuotteet ovat turvallisia villan käsittelyssä.

  • Smart Care Crystal Spot Remover on tahranpoistoaine kokolattiamatoille ja verhoilukankaille. Toimii parhaiten Smart Care Spotting Tool Orange kanssa.
  • Smart Care Crystal Dry Extra on ympäristömerkitty kuivan kapselointimenetelmän matonpesuaine. Tuote ennaltaehkäisee uutta likaantumista. Toimii tehokkaasti Smart Care Trio matonpesukoneen kanssa.
  • Smart Care Crystal Quick Restore on kuivan kapselointi menetelmän palauttava matonpesuaine. Sopii erinomaisesti kulku-urien ja ruokapalvelualueiden puhdistukseen. Tehokas happikomponentti. Tuote toimii tehokkaasti Smart Care Trio matonpesukoneen kanssa.

  Puhdistusaine Easywork Sprayclean
  Puhdistusaine Easywork Sprayclean
  Nopeasti haihtuva rasvan- ja lianpoistospray koville pinnoille kuten metallit ja muovit. Käytetään teollisuuden, kunnossapito-osastojen, korjaamoiden ja maalaamoiden rasvojen ja liimojen poisto. Voidaan käyttää myös silikoni- ja tervatahrojen, eristysnauhojen, teippien ja tarrojen jäänteiden poistoon erilaisilta pintamateriaaleilta.
  Puhdistusaine Pep Active 500ml
  Puhdistusaine Pep Active 500ml

  Käyttövalmis Ecolab Pep Active puhdistus- ja tahranpoistoaine lasi-, muovi- ja kivipinnoille. Sopii vaativiin kohteisiin esimerkiksi värikynä, grafiitti, jääkiekko ja potku jälkien puhdistamiseen.

  • pH 11,5 - 12,5

  Tahranpoistoaine Clax Magic
  Tahranpoistoaine Clax Magic

  Käyttövalmiit Clax Magic tahranpoistoaineet erilaisten likatahrojen poistamiseen. Aloituspakkauksessa mukana kaikki neljä tahranpoistoainetta sekä harja tahrojen puhdistamiseen.

  • Clax Magic Rust ruostetahrojen poistoon tekstiileistä
  • Clax Magic Protein veri-, ruoka- ja ruohotahrojen sekä muiden proteiinitahrojen poistoon tekstiileistä
  • Clax Magic Multi poistaa monenlaiset tahrat tekstiileistä, esimerkik meikki-, muste- ja maustetahrat
  • Clax Magic Oxi on väreille turvallinen valkaisuaine esimerkiksi kahvi-, viini- ja mehutahrojen poistoon

  Tahranpoistoaine Kiilto Jiffy
  Tahranpoistoaine Kiilto Jiffy

  Heikosti emäksinen Kiilto Jiffy tekstiilipintojen puhdistusaine. Erinomainen tekstiilipintojen ja myös kovien pintojen tahranpoistoon. Voidaan käyttää yhdessä painehuuhtelukoneella tai harjaavalla yhdistelmäkoneella.

  • pH: tiiviste 10,5; käyttöliuos 9,5
  • Hajusteeton
  • Tuotteella on Avainlippu-merkki

  Tahranpoistoaine Kiilto StainSpurt
  Tahranpoistoaine Kiilto StainSpurt

  Käyttövalmis Kiilto Stain Spurt tahranpoistoaine soveltuu sekä tekstiili- että koville pinnoille. Helppokäyttöinen. Erikoismateriaalien hoito-ohjeet tulee tarkastaa ennen käyttöä.

  • Vaaralliseksi luokittelematon
  • pH 10,5
  • Hajusteeton
  • Tuotteella on Avainlippu-merkki

  Tahranpoistoaine Presstech L
  Tahranpoistoaine Presstech L

  Kiilto Presstech L Super tahranpoistoaine poistaa hyvin öljyjä, rasvatahroja ja irrottaa tehokkaasti tarraliimajäänteitä. Tuote soveltuu käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa oleville pinnoille. Tuote soveltuu lasille, metallipinnoille ja yleisimmille muovipinnoille. Tuotetta ei suositella tiivistemateriaaleille EPDM, neopreeni, silikoni tai luonnonkumi. Ei suositella lakatulle parketille eikä tekstiililattioille.

  • Vaaralliseksi luokittelematon
  • Hajusteeton
  • Tuotteella on Avainlippu-merkki

  Tahranpoistoaine Scotch Tositeho
  Tahranpoistoaine Scotch Tositeho

  Käyttövalmis 3M Tositeho (3M Trouble Shooter) tahranpoisto puhdistaa vaikeita tahroja hankalistakin kohteista. Poistaa tehokkaasti vaikeaa ja paakkuuntunutta likaa työtasoilta. Aine tarttuu pystysuoriin pintoihin ilman valumia. Soveltuu useammille vedenkestäville pinnoille, kulmiin ja lattiasaumoihin, listoihin, epätasaisille lattiapinnoille, suihkutiloihin, lasikuidulle ja muoville.

  • pH 11 - 12,1

  Tahranpoistoaine Tapi Stain Remover
  Tahranpoistoaine Tapi Stain Remover. 
  Tahranpoistoaine Taski Tapi Spot 2
  Tahranpoistoaine Taski Tapi Spot 2

  Käyttövalmis Taski Tapi Spot 2 tahranpoistoaine vesiliukoisten tahrojen poistoon tekstiilipinnoilta. Soveltuu erityisesti kahvi-, mehu-, tee-, ketsuppi-, viini-, ja veritahrojen poistoon. Sopii myös aroille tekstiilipinnoille. Woolsafe hyväksytty. Aloita aina tuntemattoman tahran käsittely Spot 1 tuotteela ja siirry tarvittaessa Spot 2 tuotteeseen.

  • pH: tiiviste ja käyttöliuos noin 8

  Tehopuhd.aine 3M ScotchWeld CleanerSpray
  Tehopuhd.aine 3M ScotchWeld CleanerSpray

  Käyttövalmis 3M Tehopuhdistus (3M Industrial Cleaner) poistaa tavallisimpia epäpuhtauksia, kuten rasvaa, öljyä ja likaa erittäin hyvin. Voidaan myös poistaa useimpien liima-aineiden jäämiä. Ei sisällä liuottimia. 3M Citrus Cleaner on myös erinomainen alumiinivanteiden puhdistusaine.

  Valkaisu ja tahranpoistoaine KW P100
  Valkaisu ja tahranpoistoaine KW P100

  Klooripohjainen KW P100 valkaisu- ja tahranpoistoaine pesuloihin. Soveltuu myös tekstiilien homeenpoistoaineeksi.

  • pH: käyttöliuos noin 9,8

  Kylmäspray Kiilto Freeze -55 °C
  Kylmäspray Kiilto Freeze -55 °C

  Käyttövalmis Kiilto Freeze aerosoli paikalliseen nopeaan jäähdyttämiseen asennus- ja irroitustöissä. Jäähdyttää tehokkaasti jopa -55 °C asti. Nopeuttaa ja helpottaa paikallistamaan termisesti viallisen komponentin, lämpökatkaisijan, releen, termostaatin tai kylmäjuotoksen. Helpottaa myös laakerien asennuksia ja irrotuksia. Voidaan käyttää purukumin poistajana tekstiilimateriaaleilta. Ylösalaisin toimii painepuhdistajana.

  Purukumin poistoaine Taski Tapi Gum
  Purukumin poistoaine Taski Tapi Gum

  Käyttövalmis kylmäsumute Taski Tapi Gum purukumin poistoon. Tehokas, nopea, eikä vahingoita tekstiilipintojen kuituja. Sopii myös aroille tekstiilipinnoille. Woolsafe hyväksytty.

  • Ei sisällä fluorihiilivetyä

  Valkotaulun puhdistusaine
  Valkotaulun puhdistusaine

  Käyttövalmis Whiteboard Cleaner puhdistaa valkotaulut tehokkaasti, jättäen jälkeensä miellyttävän tuoksun.

  Homeenpoistoaine Domestos
  Homeenpoistoaine Domestos

  Domestos Home Pois on käyttövalmis geeli homeen poistamiseen keraamisten laattojen saumoista. Geelimäinen aine pysyy hyvin pystypinnoilla, mikä varmistaa riittävän pitkän vaikutusajan. Sisältämänsä klooriyhdisteen ansiosta tuote poistaa samalla myös sitkeitä tahroja. Ei sovellu värillisille saumoille tai emäsherkille materiaaleille.

  • pH > 12

  Metallinpuhdistusaine Scotch Kiilto
  Metallinpuhdistusaine Scotch Kiilto

  Käyttövalmis 3M Scotch Kiilto (3M Stainless Steel Cleaner and Polish) soveltuu teräspintojen sekä keraamisten- ja muovipintojen huoltamiseen. Sitruksen tuoksuinen aine poistaa lian, sormenjäljet ja rasvaiset jäänteet esim. keittiöpinnoilta. Ei saa käyttää suoraan elintarvikkeiden kanssa kontaktissa oleville pinnoille. Jättää hoidettavalle pinnalle näkymättömän suojaavan kalvon, joka hidastaa lian kerääntymistä.

  • NSF sertifioitu
  • pH 9-11

  Ruosteenpoisto KW 1L
  Ruosteenpoisto KW 1L
  Erityisesti ruosteenpoistoon tehty happoyhdiste (fosfori-/glykoinhappo). Poistaa tehokkaasti ruosteen rauta- ja teräsesineistä vahingoittamatta itse metallia. Soveltuu hapanta kestäville pinnoille. Ei vahingoita lakkaa, kumia, maalipintaa tai muovia. Tuote ei sovellu alumiinille, kuparille, messingille, kullalle tai hopealle. Hajustamaton ruskea neste.
  Teräksen puhdistusaine Kiilto Rosterit
  Teräksen puhdistusaine Kiilto Rosterit

  Kiilto Rosterit teräspintojen suoja-aine hoitaa ja suojaa erilaisia teräspintoja tehokkaasti. Ei sovellu elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa oleville pinnoille. Puhdistaa tehokkaasti esimerkiksi sormenjäljet ja jättää pinnalle hyvän suojan.

  • pH 7
  • Hajusteeton

  Teräksen puhdistusaine Suma Inox D7.1
  Teräksen puhdistusaine Suma Inox D7.1

  Käyttövalmis Suma Inox teräspintojen puhdistus- ja hoitoaine. Soveltuu käytettäväksi erilaisille teräspinnoille kuten jääkaapille ja kylmälaitteille, astianpesukoneille, instrumenttienpesukoneille ja kahviautomaateille. Ei saa käyttää ruuan kanssa kosketuksiin joutuville pinnoille.

  • pH: tiiviste noin 8, käyttöliuos noin 8,3

  Nahanhoitoaine Taski Leather Wax
  Nahanhoitoaine Taski Leather Wax

  Käyttövalmis Taski Leather Wax nahkapintaisten huonekalujen ja tuotteiden hoitoaine. Tuote antaa luonnollisen suojan. Sen kermamainen, hoitava koostumus palauttaa nahan kosteuden ja syventää sen luonnollista väriä ja lisää kalusteiden käyttöikää. Käytetään Taski Leather Cleaner puhdistusaineen jälkeen.

  • pH noin 7

  24 / 29 tuotteet
  Tuloksia ei löytynyt

  :-(

  It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.