Tahranpoistoaineet

Kategoriat (0)
Liiman- ja maalinpoistoaine KW I-TEK 6
Liiman- ja maalinpoistoaine KW I-TEK 6

Tehokas ja ympäristöystävällinen KW I-Tek 6 liuotin on tehty korvaamaan perinteisiä hiilivetyliuottimia. Biohajoava tuote poistaa tehokkaasti kovettumattomat polymeeriliimat, polyesterihartsia sekä ikkuna- ja lattiateippiliimajäämiä. Irrottaa myös lattiavahan ja voidaan käyttää graffitinpoistossa. Käyttökohteina puu- ja veneteollisuus, sekä rakennusremontit liimajäämiä poistettaessa ikkunoista ja lattioista.

 • pH: tiiviste 11,2; käyttöliuos 10,5
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

Mattojenpuhdistustuotteet Smart Care
Mattojenpuhdistustuotteet Smart Care

Smart Care menetelmän tuotteilla puhdistat tehokkaasti kokolattiamatot ja erilaiset verhoilukankaat. Kauttamme saatavilla Tahranpoistoaine Smart Care Crystal Spot Remover, tekstiilienhoitoaine Smart Care Crystal Dry Extra, sekä tekstiilipintojen pesuaine Smart Care Crystal Quick Restore. Erikseen tilattavissa patentoitu harja Smart Care Spotting Tool , joka toimitetaan oranssina tai vihreänä. Kaikki tuotteet ovat turvallisia villan käsittelyssä.

 • Smart Care Crystal Spot Remover on tahranpoistoaine kokolattiamatoille ja verhoilukankaille. Toimii parhaiten Smart Care Spotting Tool Orange kanssa.
 • Smart Care Crystal Dry Extra on ympäristömerkitty kuivan kapselointimenetelmän matonpesuaine. Tuote ennaltaehkäisee uutta likaantumista. Toimii tehokkaasti Smart Care Trio matonpesukoneen kanssa.
 • Smart Care Crystal Quick Restore on kuivan kapselointi menetelmän palauttava matonpesuaine. Sopii erinomaisesti kulku-urien ja ruokapalvelualueiden puhdistukseen. Tehokas happikomponentti. Tuote toimii tehokkaasti Smart Care Trio matonpesukoneen kanssa.

Puhdistusaine Easywork Sprayclean
Puhdistusaine Easywork Sprayclean
Nopeasti haihtuva rasvan- ja lianpoistospray koville pinnoille kuten metallit ja muovit. Käytetään teollisuuden, kunnossapito-osastojen, korjaamoiden ja maalaamoiden rasvojen ja liimojen poisto. Voidaan käyttää myös silikoni- ja tervatahrojen, eristysnauhojen, teippien ja tarrojen jäänteiden poistoon erilaisilta pintamateriaaleilta.
Puhdistusaine Pep Active 500ml
Puhdistusaine Pep Active 500ml

Käyttövalmis Ecolab Pep Active puhdistus- ja tahranpoistoaine lasi-, muovi- ja kivipinnoille. Sopii vaativiin kohteisiin esimerkiksi värikynä, grafiitti, jääkiekko ja potku jälkien puhdistamiseen.

 • pH 11,5 - 12,5

Outlet-tuotteita
Tahranpoistoaine Clax Magic
Tahranpoistoaine Clax Magic

Käyttövalmiit Clax Magic tahranpoistoaineet erilaisten likatahrojen poistamiseen. Aloituspakkauksessa mukana kaikki neljä tahranpoistoainetta sekä harja tahrojen puhdistamiseen.

 • Clax Magic Rust ruostetahrojen poistoon tekstiileistä
 • Clax Magic Protein veri-, ruoka- ja ruohotahrojen sekä muiden proteiinitahrojen poistoon tekstiileistä
 • Clax Magic Multi poistaa monenlaiset tahrat tekstiileistä, esimerkik meikki-, muste- ja maustetahrat
 • Clax Magic Oxi on väreille turvallinen valkaisuaine esimerkiksi kahvi-, viini- ja mehutahrojen poistoon

Tahranpoistoaine Kiilto Jiffy
Tahranpoistoaine Kiilto Jiffy

Heikosti emäksinen Kiilto Jiffy tekstiilipintojen puhdistusaine. Erinomainen tekstiilipintojen ja myös kovien pintojen tahranpoistoon. Voidaan käyttää yhdessä painehuuhtelukoneella tai harjaavalla yhdistelmäkoneella.

 • pH: tiiviste 10,5; käyttöliuos 9,5
 • Hajusteeton
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

Tahranpoistoaine Kiilto StainSpurt
Tahranpoistoaine Kiilto StainSpurt

Käyttövalmis Kiilto Stain Spurt tahranpoistoaine soveltuu sekä tekstiili- että koville pinnoille. Helppokäyttöinen. Erikoismateriaalien hoito-ohjeet tulee tarkastaa ennen käyttöä.

 • Vaaralliseksi luokittelematon
 • pH 10,5
 • Hajusteeton
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

Tahranpoistoaine Presstech L
Tahranpoistoaine Presstech L

Kiilto Presstech L Super tahranpoistoaine poistaa hyvin öljyjä, rasvatahroja ja irrottaa tehokkaasti tarraliimajäänteitä. Tuote soveltuu käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa oleville pinnoille. Tuote soveltuu lasille, metallipinnoille ja yleisimmille muovipinnoille. Tuotetta ei suositella tiivistemateriaaleille EPDM, neopreeni, silikoni tai luonnonkumi. Ei suositella lakatulle parketille eikä tekstiililattioille.

 • Vaaralliseksi luokittelematon
 • Hajusteeton
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

Tahranpoistoaine Scotch Tositeho
Tahranpoistoaine Scotch Tositeho

Käyttövalmis 3M Tositeho (3M Trouble Shooter) tahranpoisto puhdistaa vaikeita tahroja hankalistakin kohteista. Poistaa tehokkaasti vaikeaa ja paakkuuntunutta likaa työtasoilta. Aine tarttuu pystysuoriin pintoihin ilman valumia. Soveltuu useammille vedenkestäville pinnoille, kulmiin ja lattiasaumoihin, listoihin, epätasaisille lattiapinnoille, suihkutiloihin, lasikuidulle ja muoville.

 • pH 11 - 12,1

Tahranpoistoaine Tapi Stain Remover
Tahranpoistoaine Tapi Stain Remover. 
Tahranpoistoaine Taski Tapi Spot 2
Tahranpoistoaine Taski Tapi Spot 2

Käyttövalmis Taski Tapi Spot 2 tahranpoistoaine vesiliukoisten tahrojen poistoon tekstiilipinnoilta. Soveltuu erityisesti kahvi-, mehu-, tee-, ketsuppi-, viini-, ja veritahrojen poistoon. Sopii myös aroille tekstiilipinnoille. Woolsafe hyväksytty. Aloita aina tuntemattoman tahran käsittely Spot 1 tuotteela ja siirry tarvittaessa Spot 2 tuotteeseen.

 • pH: tiiviste ja käyttöliuos noin 8

Tehopuhd.aine 3M ScotchWeld CleanerSpray
Tehopuhd.aine 3M ScotchWeld CleanerSpray

Käyttövalmis 3M Tehopuhdistus (3M Industrial Cleaner) poistaa tavallisimpia epäpuhtauksia, kuten rasvaa, öljyä ja likaa erittäin hyvin. Voidaan myös poistaa useimpien liima-aineiden jäämiä. Ei sisällä liuottimia. 3M Citrus Cleaner on myös erinomainen alumiinivanteiden puhdistusaine.

Outlet-tuotteita
Valkaisu ja tahranpoistoaine KW P100
Valkaisu ja tahranpoistoaine KW P100

Klooripohjainen KW P100 valkaisu- ja tahranpoistoaine pesuloihin. Soveltuu myös tekstiilien homeenpoistoaineeksi.

 • pH: käyttöliuos noin 9,8

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.