Henkilöhygienia, annostelujärjestelmät

Annostelija ilmanraikastajalle Tork A1
Annostelija ilmanraikastajalle Tork A1
Tork Air-Fresh on automaattinen ilmanraikastajajärjestelmä. Ruiskuttaa miellyttävää tuoksua säännöllisin väliajoin tilaan.
Annostelija Tork PeakServe Continuous
Annostelija Tork PeakServe Continuous

Vilkkaisiin tiloihin suunniteltu tehokas Tork PeakServe käsipyyheannostelija. Nopea ja keskeytyksetön papereiden annostelu sujuvoittaa tilojen käyttäjäkokemusta. Erittäin suuri 2 100 pyyhkeen kapasiteetti. Annostelija on nopea täyttää tiiviiksi puristetuilla täyttöpakkauksilla.

 • Yhteensopiva järjestelmä: Tork PeakServe Continuous

Annostelija Tork vaahtosaippualle S4
Annostelija Tork vaahtosaippualle S4

Tork -annostelija Intuitionâ„¢ -sensorilla S4 vaahtosaippuajärjestelmän tuotteille. Annostelijaan on saatavilla laaja valikoima ihonhoitotuotteita sinetöidyissä pulloissa. Käyttäjien käsihygienia on turvattu, sillä annostelijaa ei tarvitse koskettaa.

 • Materiaali: muovi
 • Koko: korkeus 278 mm x leveys 128 mm x syvyys 112 mm

Käsipyyheannostelija Tork H2
Käsipyyheannostelija Tork H2
Kapea käsipyyheannostelija H2 Multifold käsipyyhkeelle. Annostelee pyyhkeen kerrallaan, joka vähentää kulutusta ja antaa hygieenisen käyttökokemuksen.
Käsipyyheannostelija Tork Matic H1
Käsipyyheannostelija Tork Matic H1
Kestävä muovinen käsipyyhepaperirulla -annostelija H1. Arkeittain annostelu vähentää kulutusta. Vaivaton puhdistaa, täyttää ja käyttää. LED - täyttötasontunnistin ilmoittaa täytön tarpeesta.
Käsipyyheannostelija Tork Matic Intuition sensor H1
Käsipyyheannostelija Tork Matic Intuition sensor H1

Tork Matic Intuition sensor annostelija rullakäsipyyhkeelle takaa hygieeniseen ja miellyttävän käyttäjäkokemuksen asiakkaille. Annostelija syöttää yhden paperin kerrallaan vähentäen kulutusta sekä parantamalla hygieniaa, sillä paperinsyöttö tapahtuu ilman käsikosketusta. LED-täytöntunnistin ilmoittaa kun paperia tulisi lisätä.

 • Koko: 368 x 331 x 206 mm
 • Yhteensopiva järjestelmä: Tork Matic rullakäsipyyhe H1
Nestesaippua Tork Extra Mild S1
Nestesaippua Tork Extra Mild S1

Hellävarainen ja hoitava Tork Extra Mild nestesaippua. Euroopan allergiatutkimuskeskuksen (ECARF) allergiaystävälliseksi todistama. Dermatologisesti testattu ja hyväksytty.

 • Hajusteeton
 • pH noin 5
 • Väriaineeton
 • Ympäristömerkit: EU-kukka
 • Yhteensopiva järjestelmä: Tork S1 nestesaippua-annostelija

Nestesaippua-annostelija Tork S1
Nestesaippua-annostelija Tork S1
Elevation-sarjan Tork annostelija nestesaippualle kyynärpääpainikkeella sopii paikkoihin, joissa käsihygienia on äärimmäisen tärkeää. Se sopii käytettäväksi monien sinetöityihin pulloihin pakattujen Tork-ihonhoitotuotteiden kanssa. Elevation-sarjan annostelijoiden toimiva ja moderni muotoilu tekee pysyvän vaikutuksen. Annostele saippuaa annostelijaan koskematta – ja erinomainen hygienia on taattu Todistetusti vaivaton puhdistus ja intuitiivinen uudelleentäyttö säästävät aikaa
Pöytäannostelija Tork H2 Xpress
Pöytäannostelija Tork H2 Xpress
Muovinen pöytäannostelija Tork Multifold käsipyyhkeelle on ihanteellinen valinta kohteisiin, joissa on rajatusti tilaa tai joissa annostelijaa ei voida kiinnittää seinälle. Annostelijan muoto on toimiva ja moderni. Se on myös asiakkaalle hygieeninen, sillä annostelija syöttää vain yhden paperin kerrallaan. Kätevä täytöntunnistin ilmoittaa, kun paperia tulisi lisätä.
Saippua-annostelija Tork S1, metallinen
Saippua-annostelija Tork S1, metallinen
Valkoinen, metallinen saippua-annostelija luotettavaan, tiputtelemattomaan annosteluun, joka takaa hyvän hygienian. Erittäin kestävä malli ja materiaali, joka sopii vaativiinkin ympäristöihin.
Vaahtosaippua Tork S34
Vaahtosaippua Tork S34

Miellyttävä Tork vaahtoava käsisaippua, joka vähentää ihoärsytyksen mahdollisuutta. Dermatologisesti testattu ja hyväksytty.

 • Hajusteeton
 • pH noin 5
 • Väriaineeton
 • Yhteensopiva järjestelmä: Tork S34 vaahtosaippua -järjestelmä

WC-paperiannostelija Tork Jumbo T1
WC-paperiannostelija Tork Jumbo T1
Tukeva, muovinen annostelija, jonka huoltaminen on helppoa. Soveltuu suurenkäyttöasteen saniteettitiloihin. Läpinäkyvän ikkunan läpi on helppo seurata, milloin annostelija kaipaa täyttämistä. Yhteensopiva Tork T1 Jumbo WC-paperin kanssa.
WC-paperiannostelija Tork T4
WC-paperiannostelija Tork T4
Kestävä, muovinen annostelija kahdelle pienelle WC-paperirullalle. Uusi rulla helppo ottaa käyttöön telaan.
Annostelija Katrin Airfreshener
Annostelija Katrin Airfreshener

Katrin ilmanraikastin, joka hyödyntää luonnollisen ilmavirran. Asennus seinälle on helppoa tarra- tai ruuvikiinnityksellä. Ei vaadi paristoja tai avainta. Raikastinpatruunoiden vaihto on helppoa eikä niissä ole vuotoriskiä geelitäytteen vuoksi.

Annostelija Katrin Gigant L WC
Annostelija Katrin Gigant L WC

WC-paperiannostelija suurille Katrin Gigant wc-paperirullille. Suuret wc-paperirullat sopivat tiloihin, joiden käyttöaste on suuri.

 • Useita eri malleja ja värejä
 • Yhteensopiva järjestelmä: Katrin Gigant L wc-paperirullat

Annostelija Katrin System Towel
Annostelija Katrin System Towel
Uudistunut Katrin-annostelijoiden muotoilu - uusi kompaktimpi koko! Annostelija System Towel rullakäsipyyhkeelle. Korkean kävijäkapasiteetin ratkaisu - jopa 800 arkkia yhdellä täytöllä. Lukko molemmin puolin annostelijaa mahdollistaa joustavamman sijoittelun. Jos paperi ei ole näkyvissä, annostelijassa on kätevä syöttöpainike paperille. Läpinäkyvistä sivupaneeleista täyttötarpeen näkee helposti annostelijaa avaamatta. Helppo käyttää ja täyttää, kansi aukeaa ylöspäin.
Annostelija Katrin Touchfree Soap 500 ml
Annostelija Katrin Touchfree Soap 500 ml

Katrin Touchfree saippua-annostelija. Kosketusvapaa annostelija parantaa hygieniaa ja minimoi vuodot. Asennus, täyttö ja ylläpito on helppoa. Toimii neljällä C/LR14 paristolla, jotka myydään erikseen.

 • Materiaali: ABS muovi
 • Koko: korkeus 271 mm x leveys 97 mm x syvyys 100 mm
 • Yhteensopiva järjestelmä: Katrin Touchfree neste- ja vaahtosaippuat

Käsipyyheannostelija Katrin
Käsipyyheannostelija Katrin

Kestävä ja lukittava Katrin käsipyyheannostelija kaikkiin kohteisiin. Annostelee arkin kerrallaan. Kansi aukeaa ylöspäin ja annostelija on helppo täyttää.

 • Yhteensopiva järjestelmä: Katrin käsipyyhkeet, leveys max. 240 mm

Käsipyyheannostelija Katrin M
Käsipyyheannostelija Katrin M
Kestävä ja tyylikäs annostelija Katrin käsipyyhearkeille. Läpinäkyvistä sivupaneeleista täyttötarpeen huomaa helposti avaamatta annostelijaa. Läpinäkyvän taustapaneelin ansiosta asentaminen on helppoa; voit aina hyödyntää valmiina seinässä olevia asennusreikiä. Annostelijaan mahtuu noin 400 arkkia yhdellä täytöllä. Kansi aukeaa ylöspäin.
Saippua-annostelijat Katrin
Saippua-annostelijat Katrin

Valikoima Katrin saippua-annostelijoita koossa 500 ml ja 1000 ml. Annostelija on helppokäyttöinrn ja sisältää pistekirjoituksen näkörajoitteisia varten. Yhteensopiva Katrin nestesaippua-, vaahtosaippua, suihkugeeli- ja käsihuuhde täyttöpakkausten kanssa.

TF tarkoittaa Touch Free

Vetopyyheannostelija Katrin M
Vetopyyheannostelija Katrin M

Muovinen Katrin M annostelija vetopyyhkeille. Annostelijan voi lukita avaimella tai ilman avainta. Paperin katkaisujärjestelmä on turvallinen ja paperin voi vetää yhdellä kädellä ulos. Uuden rullan syöttö on helppoa täyttöosan avoimen tilan kautta. Hylsyttömille ja hylsyllisille vetopyyherullille.

 • Yhteensopiva järjestelmä: Katrin Hand Towel Roll M

Vetopyyheannostelija Katrin S
Vetopyyheannostelija Katrin S

Muovinen Katrin S annostelija vetopyyhkeille. Annostelijan voi lukita avaimella tai ilman avainta. Paperin katkaisujärjestelmä on turvallinen ja paperin voi vetää yhdellä kädellä ulos. Uuden rullan syöttö on helppoa täyttöosan avoimen tilan kautta. Hylsyttömille ja hylsyllisille vetopyyherullille.

 • Yhteensopiva järjestelmä: Katrin Hand Towel Roll S

WC-paperiannostelija Katrin System
WC-paperiannostelija Katrin System

Käytännöllinen ja käyttäjäystävällinen Katrin System wc-paperiannostelija. Annostelijaan sopii kaksi Katrin System wc-paperirullaa. Rullan pudotusjärjestelmä ja säädettävä rullan pysäytys takaavat saumattoman annostelun. Annostelijan täyttö on helppoa ja nopeaa.

Annostelija Sterisol 0,7 L
Annostelija Sterisol 0,7 L

Kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu annostelija 0,7 l Sterisol System -tuotteille. Koska kyseessä on lukittava annostelija, tuote soveltuu erinomaisesti esim. julkisiin tiloihin.

 • Materiaali: ruostumaton teräs
 • Koko: korkeus 260 mm x leveys 102 mm x syvyys 135 mm

24 / 48 tuotteet
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.