Avalon-tuotteet nyt VeliMarkin valikoimassa!

Avalon on terveydenhuollon ammattilaisten hyvin tuntema tuotemerkki.

Avalon-tuoteperheessä keskitytään suomalaisiin tuotteisiin.
Koko tuoteperhe sisältää mm.

 • henkilöhygieniatuotteet
 • pesuemulsiot, pesunesteet, shampoot
 • kuitukangas- ja paperituotteet
 • pesukintaat, ruokalaput, lakanat
 • tutkimuskäsineet, vinyylikäsineet, nitriilikäsineet

 

Avalon on pyhä paikka - Skotlannissa oleva ylänkö, jossa käydään puhdistautumassa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Avalon-käsidesi on etanolipohjainen [73.5p- %(80t- %)] desinfiointiaine ja se tuhoaa tehokkaasti kosketuksen kautta välittyviä haitallisia bakteereja ja viruksia.

 • Koostumukseltaan helposti leviävä ja nopeasti kuivuva
 • Tekee ihon pehmeäksi
 • Hoitava vaikutus
 • Ei kuivata ihoa
 • Turvallinen ja hellävarainen
 • Ei paakkuunnu, ei ryynimäistä tunnetta
 • Olomuodoltaan miellyttävän tuntuinen
 • Hajusteeton ja väriaineeton

Avalon-tuotevalikoimasta löydät laadukkaat käsi- ja perusvoiteet.

Käsien ihon hyvä kunto estää iho-ongelmia.

Runsas käsihuuhteen käyttö pitää kädet hyvässä kunnossa, mutta myös käsivoiteita tarvitaan.  
Varsinkin kuivaihoisille suositellaan säännöllistä käsi- ja/tai perusvoiteiden käyttöä ihon kunnon ja infektioiden torjunnan vuoksi.

 • Hoitaa ja kosteuttaa
 • Imeytyy nopeasti ja palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon
 • Antaa iholle pehmeyttä
 • Hoitaa ihoa
 • Hajusteeton ja väriaineeton

Avalon-tuotevalikoimasta löydät lähes jokaiselle ihotyypille sopivat hellävaraiset pesunesteet, -emulsiot sekä shampoon ja hiustenhoitobalsamin.

Avalonin voidemaisen pesuemulsion erityisominaisuuksiin kuuluu mm. että se sopii erityisesti vaippa-alueen iholle (käytetään myös koko iholle).
Öljy-vesiemulsio, tarkoitettu käytettäväksi saippuan sijaan eikä sitä tarvitse huuhtoa, jolloin se jättää iholle suojaavan kalvon.
Avalon-pesuneste ja -emulsio ovat hajusteettomia sekä väriaineettomia.

Avalon-shampoo on mieto yleisshampoo, joka soveltuu kaikille hiustyypeille ja koko vartalolle. Se sisältää virkistävää meloniuutetta ja antaa hiuksille pehmeyttä sekä hyvän kiillon.
Hiusbalsamilla saat hiuksiin lisää vahvuutta.

Avalon tuotteet

Käsidesi Avalon

Sopii toistuvaan käsien desinfiointiin. Sisältää ihoa hoitavia sekä ihon kuivumista estäviä öljyjä ja glyseriiniä. Olomuodoltaan käsidesi on miellyttävän tuntuinen. Helposti levittyvä, nopeasti kuivuva ja on hellävarainen käsille. Hajustamaton ja väriaineeton.

Käyttöohje: Hygieeninen käsien desinfektio 3-5ml/20 - 30 sekuntia, kirurginen käsien desinfektio 3 minuuttia käsien pysyessä koko ajan kosteana. Pese likaiset kädet, annostele käsidesiä ja hiero käsidesi huolellisesti. Sormen päät, kynsien alustat ja sormien välit ja peukalot. Alkoholin desinfektioaika on sen kuivumisaika. Koostumus: etanoli 73,5p-% / 80 t-%., glyseriiniä ja glyseriinijohdannaisia. Aqua ad 100%, pH 7.6

Tuote täyttää seuraavat EN standardit: EN1500 Hygieeninen käsien desinfektio, EN12791:2016 Kirurginen käsien desinfektio, EN 14476:2016 Virusidinen teho (noro-,adeno- ja poliovirus), EN 13727 Bakteriologinen teho, EN 13624 Yeastisidinen teho

Annostelija dispenso Avalon

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu. Laadukkaasti viimeistelty.

1 kpl/pkt, 30 kpl/ltk

Pesuneste Avalon

Hoitava pesuneste ihon-, hiusten- ja käsien pesuun. Sisältää iholle tärkeitä B3-, B5-, C ja E-vitamiineja, sekä ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Sopii useasti toistuvaan pesuun, pH: 6. Valmistettu Suomessa

500 ml pumppu, 6 pll/ltk

 

Pesuemulsio Avalon

Ihon kuivumista estävä pesuemulsio. Tarkoitettu koko keholle sekä erityisesti vaippa-alueen iholle. Pesuemulsio sekä puhdistaa, että hoitaa ihoa. Öljy-vesiemulsio, joka on tarkoitettu käytettäväksi saippuan sijasta. Ei tarvise huuhtoa. pH 5.5. Valmistettu Suomessa

Hajustamaton pesuemulsio on myös väriaineeton. Valikoimassa myös miedosti hajustettu pesuemulsio.

Annosteluohje vaippa-alueen puhdistamiseen: pumppupullosta 1-2 painallusta mieluummin kosteaan pesukintaaseen, korkkipullosta noin ruokalusikallisen verran.

Shampoo Avalon, hajusteeton

Hiuksille ja koko keholle tarkoitettu mieto yleisshampoo. Kaikille hiustyypeille sopiva uuteshampoo ravitsee ja kuntouttaa hiuspohjaa. Sisältää virkistävää meloniuutetta. Shampoo antaa myös iholle pehmeyttä sekä estää ihon kuivumista. Tuote on hajustamaton ja väriaineeton. pH 5,5.

Valikoimasta löytyy myös miedosti hajustettu shampoo.

Hiustenhoitoaine Avalon

Tekee hiukset kiiltäviksi ja antaa uutta ryhtiä ja runsautta. Selvittää hiukset hellävaraisesti ja tehokkaasti päänahkaa ärsyttämättä. Ei sisällä silikonia, hajusteita eikä väriaineita. pH 5.5

Valmistusmaa Suomi

Käyttöohje: Hiero hoitoainetta kosteisiin hiuksiin. Anna vaikuttaa hetken ja huuhtele huolellisesti.

pumppupullo 500 ml, 6 plo/ltk

 

Perusvoide Avalon

Hoitava ja kosteuttava perusvoide koko vartalolle. Herkälle iholle päivittäiseen käyttöön. Voide imeytyy nopeasti ja palauttaa ihon luonnollisen kosteuden. Antaa iholle pehmeyttä sekä estää kuivumista. Sisältää virkistävää Aloe Veraa. Sisältää B3-, B5-, B6-, ja C-, ja E-vitamiinia. Voide on hajustamaton ja väriaineeton. pH 6.0. Valmistettu Suomessa.

500 ml pumppu, 6 pll/ltk

Käsivoide Avalon

Hoitava ja kosteuttava voide. Imeytyy nopeasti ja palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Antaa iholle pehmeyttä sekä estää kuivumista. Sisältää hoitavia öljyjä ja glyseriiniä. Tuote on hajustamaton ja väriaineeton. pH 6.0. Valmistettu Suomessa

500 ml pumppu, 6 pll/ltk

Ruokalappu Avalon

Taskullinen ruokalappu, joka suojaa potilaan vaatteita ruokailun aikana. Voidaan käyttää myös suun pyyhkimiseen ruokailun jälkeen. Mukava pyöristetty kaula-aukko ei kiristä, ja nauhakiinnityksen avulla pysyy hyvin paikoillaan. Ruokalapussa on valkoinen kreppiosa ja sininen laminaatti sisäosassa, joka ehkäisee kosteuden läpipääsyä. Käännettävä tasku.

 

Pesukinnas Avalon, laminoitu

Kestävä ja imukykyinen laminoitu pesukinnas. Soveltuu henkilökohtaiseen hygieniaan ja esimerkiksi vuodepotilaiden pesuun sekä inkontinenssipotilaalle avuksi. Sisäosassa PE-laminaatti, jonka ansiosta kosteus ei pääse pesukintaan läpi. Hyvä ja helppo pakkaus. Valmistettu Suomessa

Siivouspyyhe Avalon Bio

Erittäin imukykyinen ja monikäyttöinen siivouspyyhe. Materiaalina nukkaamaton viskoosikuitu, joka ei jätä vesijälkiä. Biohajoava.

Pesulappu Avalon, kuivapaperi

Kestävä ja imukykyinen kuivapaperinen pesulappu. C-taitettu: koko 21x25 cm, Z-taitettu: koko 20x30cm.

 

Suojaliina-arkki Avalon

Valikoima suojaliina-arkkeja eri käyttötarkoituksiin.