Avalon nyt VeliMarkin valikoimassa

Avalon-tuotteet nyt VeliMarkin valikoimassa!

Avalon on terveydenhuollon ammattilaisten hyvin tuntema tuotemerkki.

Avalon-tuoteperheessä keskitytään suomalaisiin tuotteisiin.
Koko tuoteperhe sisältää mm.

 • henkilöhygieniatuotteet
 • pesuemulsiot, pesunesteet, shampoot
 • kuitukangas- ja paperituotteet
 • pesukintaat, ruokalaput, lakanat
 • tutkimuskäsineet, vinyylikäsineet, nitriilikäsineet

 

Avalon on pyhä paikka - Skotlannissa oleva ylänkö, jossa käydään puhdistautumassa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Avalon-käsidesi on etanolipohjainen [73.5p- %(80t- %)] desinfiointiaine ja se tuhoaa tehokkaasti kosketuksen kautta välittyviä haitallisia bakteereja ja viruksia.

 • Koostumukseltaan helposti leviävä ja nopeasti kuivuva
 • Tekee ihon pehmeäksi
 • Hoitava vaikutus
 • Ei kuivata ihoa
 • Turvallinen ja hellävarainen
 • Ei paakkuunnu, ei ryynimäistä tunnetta
 • Olomuodoltaan miellyttävän tuntuinen
 • Hajusteeton ja väriaineeton

Avalon-tuotevalikoimasta löydät laadukkaat käsi- ja perusvoiteet.

Käsien ihon hyvä kunto estää iho-ongelmia.

Runsas käsihuuhteen käyttö pitää kädet hyvässä kunnossa, mutta myös käsivoiteita tarvitaan.  
Varsinkin kuivaihoisille suositellaan säännöllistä käsi- ja/tai perusvoiteiden käyttöä ihon kunnon ja infektioiden torjunnan vuoksi.

 • Hoitaa ja kosteuttaa
 • Imeytyy nopeasti ja palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon
 • Antaa iholle pehmeyttä
 • Hoitaa ihoa
 • Hajusteeton ja väriaineeton

Avalon-tuotevalikoimasta löydät lähes jokaiselle ihotyypille sopivat hellävaraiset pesunesteet, -emulsiot sekä shampoon ja hiustenhoitobalsamin.

Avalonin voidemaisen pesuemulsion erityisominaisuuksiin kuuluu mm. että se sopii erityisesti vaippa-alueen iholle (käytetään myös koko iholle).
Öljy-vesiemulsio, tarkoitettu käytettäväksi saippuan sijaan eikä sitä tarvitse huuhtoa, jolloin se jättää iholle suojaavan kalvon.
Avalon-pesuneste ja -emulsio ovat hajusteettomia sekä väriaineettomia.

Avalon-shampoo on mieto yleisshampoo, joka soveltuu kaikille hiustyypeille ja koko vartalolle. Se sisältää virkistävää meloniuutetta ja antaa hiuksille pehmeyttä sekä hyvän kiillon.
Hiusbalsamilla saat hiuksiin lisää vahvuutta.

Avalon tuotteet

Käsidesi Avalon

Hellävarainen toistuvaan käsien desinfiointiin soveltuva käsidesi. Sisältää ihoa hoitavia ja ihon kuivumista estäviä öljyjä ja glyseriiniä. Hajustamaton ja väriaineeton. Vaikuttavana aineena etanoli 73,5p-% / 80 t-%.

pH: 7,6
EN1500, EN12791:2016, EN 14476:2016, EN 13727 ja EN 13624

Dispenser AVALON

Dispenso teline 1000 ml dispensopulloille. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla lyhyellä ja pitkällä painikkeelle.

Pesuneste Avalon

Hoitava pesuneste: ihon-, hiusten- ja käsienpesuun. Sisältää iholle tärkeitä B3-, B5-, C ja E-vitamiineja, sekä ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. PH: 6.

Soft pesuneste: vaativan ja herkän ihon pesuneste päivittäiseen käyttöön. Hajustamaton ja väriaineeton pesuneste sisältää ihoa hoitavia A- ja E-vitamiineja. PH: 6.

 

Pesuemulsio Avalon

Voidemainen pesuemulsio koko keholle ja erityisesti vaippa-alueen iholle. Voide sekä puhdistaa että hoitaa ihoa ja lisäksi estää ihon kuivumista. Saippuan sijasta käytettäväksi tarkoitettua pesuemulsiota ei tarvitse erikseen huuhtoa.

Shampoo Avalon 500ml

Hiuksille ja koko keholle tarkoitettu mieto yleisshampoo 500 ml pumppupullossa. Kaikille hiustyypeille sopiva shampoo ravitsee ja kuntouttaa hiuspohjaa. Shampoo antaa myös iholle pehmeyttä sekä estää ihon kuivumista. Väriaineettomassa tuotteessa on mieto, miellyttävä tuoksu.

Hiustenhoitobalsami Avalon 500 ml

Avalon hiustenhoitobalsami tekee hiukset kiiltäviksi ja antaa hiuksille uutta ryhtiä ja runsautta. Tuote selvittää hiukset hellävaraisesti ja tehokkaasti päänahkaa ärsyttämättä. Hiustenhoitobalsami ei sisällä silikonia, hajusteita eikä väriaineita. Hiustenhoitobalsami hierotaan kosteisiin hiuksiin, annetaan vaikuttaa hetken aikaa ja lopuksi huuhdellaan pois huolellisesti.

 

Perusvoide Avalon

Hoitava ja kosteuttava perusvoide koko vartalolle. Kehitetty herkälle iholle jokapäiväiseen käyttöön. Voide imeytyy nopeasti ja palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon sekä ehkäisee tehokkaasti kuivumista. Pitää ihon virkeänä ja pehmeänä. Sisältää iholle tärkeitä B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä virkistävää aloe veraa. Ei sisällä väri- eikä hajuaineita.

pH: 6

Käsivoide Avalon

Hoitava ja kosteuttava käsivoide. Voide imeytyy nopeasti ja palauttaa ihon luonnollisen kosteuden. Sisältää hoitavia öljyjä ja glyseriiniä. Hajustamaton ja väriaineeton tuote.

pH: 6

Ruokalappu Avalon

Taskullinen ruokalappu, joka suojaa potilaan vaatteita ruokailun aikana. Voidaan käyttää myös suun pyyhkimiseen ruokailun jälkeen. Mukava pyöristetty kaula-aukko ei kiristä, ja nauhakiinnityksen avulla pysyy hyvin paikoillaan. Ruokalapussa on valkoinen kreppiosa ja sininen laminaatti sisäosassa, joka ehkäisee kosteuden läpipääsyä. Käännettävä tasku.

 

Pesukinnas Avalon, laminoitu

Kestävä ja imukykyinen laminoitu pesukinnas. Soveltuu henkilökohtaiseen hygieniaan ja esimerkiksi vuodepotilaiden pesuun sekä inkontinenssipotilaalle avuksi. Sisäosassa sininen laminaatti, jonka ansiosta kosteus ei pääse pesukintaan läpi. 50 kpl/pss.

Siivouspyyhe Avalon

Erittäin imukykyinen ja monikäyttöinen siivouspyyhe. Materiaalina nukkaamaton viskoosikuitu, joka ei jätä vesijälkiä.

Pesulappu Avalon kuivapaperi 21 x 25cm

Kestävä ja imukykyinen c-taitettu kuivapaperinen pesulappu. Koko 21 cm x 25 cm.

 

Suojaliina laminoitu

Imukykyinen laminoitu suojaliina.