VeliMark Oy - Palveleva puhtaustukku

VeliMark Oy on puhtausalan ja logistiikan osaamisen johtava tukkuliike. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla, yksilöllisesti ja joustavasti. Tarjoamme laadukkaat tuotteet, varmat toimitukset sekä ystävällisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan palvelun.

Joustavaan palveluun panostava yrityksemme toimii koko Suomen alueella. Myymälämme sijaisevat Rovaniemellä, Oulussa, Seinäjoella, Kuopiossa, Jyväskylässä, Nokialla, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Turussa ja Espoossa.

 

Teollisuus

Teollisuuden asiakkaille valikoimastamme löytyy kattavasti erilaisia tuotteita kuten puhdistusaineita, teollisuuskemikaaleja, erikoispuhdistusliinoja, jätehuoltotuotteita, ensiaputarvikkeita, henkilösuojauksen ja henkilöhygienian tuotteita sekä pakkausmateriaaleja.

Laadukkaat tuotteet, varmat toimitukset sekä ammattitaitoinen palvelu auttavat teollisuusasiakkaita omassa liiketoiminnassaan.

 

Julkinen sektori

Palvelemme laajaa joukkoa kuntia, kaupunkeja sekä julkishallinnon alaisia yhtiöitä. Kattavasta valikoimastamme löytyy tuotteita niin sosiaali- ja terveystoimialan, sivistystoimialan, ympäristötoimialan sekä ruokatoimen osastoille ja yhtiöille.

Julkishallinnon asiakkaillamme on mahdollista tehdä tilaukset helppokäyttöisen verkkokauppamme välityksellä. Otamme tilauksia vastaan myös asiakkaan omien hankintaohjelmien kautta, sekä sähköpostitse ja puhelimitse.

 

Palveluliikkeet ja kiinteistöhuolto

Tarjoamme kattavan valikoiman siivousalan parhaita tuotteita ja palvelemme ammattitaidolla kaikenkokoiset palveluliikkeet ja kiinteistöhuollon yritykset. Tuotevalikoimassa on saatavilla kaikkien alan tunnetuimpien valmistajien tuotteet ja tuotteiden pakkauskoot yksittäisestä harjasta aina 1000 litran puhdistusainekontteihin.

Käytössämme on kattava raportointityökalu, jolla voimme tarjota asiakkaillemme monipuoliset raportit asiakas-, kohde- ja tuotetasolla mitä moninaisimmin yhdistelmin. Verkkokauppaamme voitte myös määritellä tilaajien keskeen määriteltäviä ostoslistoja. Voimme myös aktivoida käyttäjätason raportointioikeudet, jolloin tilastot ja esimerkiksi laskukopiot on noudettavissa suoraan verkkokaupasta tilaajan toimesta.

Tutustu VeliMarkin ajankohtaisiin asioihimme Uutiset palstaltamme.
Muista myös tilata uutiskirjeemme.

Siirry uutisiin...