Procurator Oy Ab on nyt VeliMark Oy

Perinteikäs suojainalan tukkuliike Procurator Oy Ab on ollut osa OptiGroup konsernia vuodesta 2017 lähtien. Samaan OptiGroup konserniin on vuodesta 2016 lähtien kuulunut myös kiinteistöhuollon, siivousaineisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut VeliMark Oy. VeliMark Oy on toimintaa kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea; Espoossa, Turussa, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa ja Rovaniemellä. 

Jotta voisimme jatkossa palvella Teitä, asiakkaitamme, mahdollisimman hyvin, olemme päättäneet yhdistää liiketoimintomme 9.12.2019 alkaen. 

Tässä samassa yhteydessä Procurator suojainvalikoiman varastointi siirretään takaisin Suomeen, Espoossa sijaitsevaan varastoomme. Muutto uusiin Espoon toimitiloihin on tapahtunut 2-5.12.2019. 

Procurator Oy Ab nimi on poistunut käytöstä 9.12. ja olemme siirtyneet toimimaan VeliMark Oy nimen alla. Procurator säilyy aputoiminimenämme. Jatkossa tarjoamme yhdessä laajan osaamisen, tuotetietouden ja -valikoiman lisäksi henkilösuojainten nopeat sekä varmat toimitukset suoraan Suomesta. 

Procurator Oy Ab verkkokauppa on myös suljettu muutoksen yhteydessä 13.12.2019 ja tilaukset tehdään jatkossa VeliMark Oy verkkokaupan kautta www.velimark.com. Verkkokauppaan käy edelleen vanhat Procurator käyttäjätunnukset ja salasanat. Mikäli ongelmia kuitenkin ilmaantuu käyttäjätunnusten kanssa, olettehan yhteydessä asiakaspalvelu@velimark.fi. Mikäli olette uusi henkilönsuojainpuolen asiakkaamme, saatte käyttäjätunnukset rekisteröitymällä uutena asiakkaana. 

Ystävällisin terveisin, 
VeliMark Oy

 

VELIMARK UUTISET

Tutustu VeliMarkin ajankohtaisiin uutisiin, tilaisuuksiin, tuotteisiin ja muihin ajankohtaisiin asioihimme Uutiset palstaltamme. Ajankohtaiset tiedot saat kätevästi myös suoraan sähköpostiisi tilaamalla Uutiskirjeemme. 

Ajankohtaisiin uutisiin