LEHDISTÖTIEDOTE 21.11.2019

VeliMark Oy on ostanut Walki Medical Oy:n.

Eilen tehdyllä osakekaupalla VeliMark Oy on ostanut Valkeakoskelaisen Walki Medical Oy:n koko osakekannan.

VeliMark Oy on Suomen johtava siivous- ja kiinteistöalan tarvikkeita ja aineita myyvä tukkuliike, joka palvelee asiakkaitaan kymmeneltä paikkakunnalta käsin koko maassa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 42,0 miljoonaa euroa. Walki Medical Oy puolestaan myy ja valmistuttaa sairaalatarvikkeita terveydenhuollon tarpeisiin. Walki Medical Oy on yksi suurimmista alan toimijoista Suomessa 14,2 miljoonan euron liikevaihdolla (2018).

Kaupalla VeliMark pyrkii vahvistamaan konsernissa osaamista terveydenhuoltotuote-liiketoiminnassa. VeliMark tulee hyödyntämään Walki Medicalin hankintakanavia ja täten tarjoamaan omille asiakkailleen entistäkin laajemman tuotevalikoiman. Molemmat yritykset tulevat jatkamaan itsenäisinä yrityksinä ja tulosyksikköinä. Kauppa ei tule vaikuttamaan mitenkään Walki Medicalin operatiiviseen toimintaan. Yrityksillä ei ole päällekkäisiä toimintoja, eikä siten tarvetta resurssien sopeuttamiseen ole.

Tämä kauppa vie VeliMark-konsernin uudelle liiketoiminta-alueelle ja mahdollistaa konsernin menestyksellisen kasvun Suomessa jatkossakin.
 

Lisätietoja antavat:
Perttu Levijärvi, toimitusjohtaja, VeliMark Oy, 040-5501419, perttu.levijarvi@velimark.fi
Tuula Virtanen, toimitusjohtaja, Walki Medical Oy, 040-7622761, tuula.virtanen@walkimedical.fi