Toimitus- ja maksuehdot

Yleiset toimitus- ja maksuehtomme 1.1.2019

Mikäli asiakaskohtaisesti ei ole muuta sovittu, noudatamme yleisiä toimitus- ja maksuehtojamme.

Toimitusehdot

Tarjoamme rahtivapaat toimitukset yli 400,00 euron (alv 0%) kertatilauksille. Alle 400 euron tilauksista veloitamme toimitusmaksun 17,00 euroa. Toimitusmaksu sisältää mahdollisen kuormalavan. Emme peri erillistä lavaveloitusta. Pientoimituslisä 10 euroa veloitetaan tilauksilta, jotka ovat nettoarvoltaan alle 100 euroa (alv 0%). Tilaukset pyrimme toimittamaan mahdollisimman nopeasti, 1-5 työpäivän kuluessa.

Varastotuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli palautettava tuote on myyntikuntoinen. Muille kuin varastovalikoiman tuotteille emme valitettavasti pysty tarjoamaan palautusoikeutta. Palautuksista veloitamme 30 euron (alv 0%) käsittelykulun sekä mahdollisen palautusrahdin, mikäli palautus tapahtuu VeliMarkista riippumattomasta syystä. Ennen palautusta otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

VeliMarkin vastuu rajoittuu asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan. VeliMark ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä tai käytöstä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä kuluista tai tulonmenetyksistä.

Maksuehdot
14 päivää netto. Perimme yliaikakorkoa 8 %.

Poikkeuksellisesta maailmantilanteesta johtuen ovat logistiikan kustannuksemme nousseet merkittävästi. 
Tästä syystä otamme käyttöön 1.8.2022 alkaen ylimääräisen logistiikan kustannuslisän 7,00 euroa per tilaus.
Lisä on tilapäinen. Seuraamme kustannusten kehitystä aktiivisesti ja tarkastelemme tilannetta uudelleen loppuvuodesta 2022.

Verkkokaupan hintoihin ei sisälly arvonlisäveroa.