Yritysesittely

Yrityksemme tarina alkoi vuonna 1888, kun Otto Julius Dahlberg perusti perheyrityksen Oy O.J. Dahlberg:n
ja aloitti paperitukkurina. Vuonna 2000 O.J. Dahlberg vaihtoi nimensä Papyrus Finland Oy:ksi liityttyään Papyrus-konserniin. Käyttötarvikeliiketoimintamme alkoi vuonna 2010 kun Papyrus Finland Oy aloitti uuden tuoteryhmän myynnin. 

Vuonna 2013 Papyrus osti turkulaisen Siisti-Piste Oy:n ja käyttötarvikeliiketoiminta eriytettiin paperitukkutoiminnasta omaksi liiketoiminnakseen perustamalla Papyrus Supplies Oy, toimipaikkojen määrä oli tällöin kaksi.

Vuonna 2016 Papyrus Supplies osti oululaisen, vuonna 1992 perustetun, puhtausalan tukkuliikkeen Veli Mark Oy:n, joka täydensi liiketoimintaa ja erityisesti paikallista palvelua sekä pohjoisessa että keskisessä Suomessa. 
Vuosina 2017-2019 tapahtui useita yritysostoja, kun kuten Siisti-Piste Oy, Procurator Oy, AS-Palvelut Oy, Etelä-Savon Siivoustukku Oy ja Mixuri Oy. Vuonna 2018 Payrus Supplies Oy nimi muutettiin VeliMark Oy:ksi. Lisäksi vuonna 2017 Emoyhtiö Papyrus Holding AB vaihtoi nimensä OptiGroup AB:ksi.

Asiakkaan asialla

Onnistuneiden yrityskauppojen ja myynnin kehityksen myötä VeliMark Oy:stä on kasvanut Suomen johtava puhtaus- ja hygieniatuotteiden sekä henkilönsuojaimien myymäläketju, jolla on 11 paikallisesti palvelevaa toimipistettä, laaja tuotevalikoima ja parhaat logistiset ratkaisut.

Tarjoamme puhtauden, teollisuuden, hoiva-alan ja HoReCan ammattilaisille laajan valikoiman käyttötarvikkeita sekä erityisosaamisen, joka saa arkesi sujumaan. Takaamme sinulle oikeat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Meille mielekäs työpäivä tarkoittaa, että ratkaisemme ongelmasi ja tasoitamme muutaman kuopan tieltäsi.