Moppikampanja Swep 65 cm

Nyt on loistava tilaisuus laittaa moppivarastot kuntoon ja päivittää moppausjärjestelmä uusilla Swep Pro -sarjan tuotteilla. Ostaessasi 10 kpl Vileda Professionalin Swep Duo r-MicroTech Pro 65 cm tai Swep Duo r-MicroCombi Pro 65 cm -moppeja, saat kaupan päälle 65 cm Swep r-levykehyksen! Toimi nyt ja hyödynnä huikea supertarjous!

Huom! Kampanjatuote Swep r-levykehys 65 cm lisätään tilauksille tilauksen käsittelyn yhteydessä. Tuote ei siis näy verkkokaupan ostoskorissa tai automaattisella tilausvahvistuksella. Mikäli sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme tavoitat p. 08 534 5700 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@velimark.fi. 

Kampanja voimassa 30.6.2023 asti. 

Klikkaa kampanjaesitteeseen...

Tutustu kampanjatuotteisiin...

Moppi Swep Duo r-Microtech Pro

Vileda Swep Duo r-MicroTech Pro on uusi osittain kierrätysmateriaalista valmistettu moppi, joka soveltuu kuiva, nihkeä ja kosteapyyhintään. Mopin lanka- ja nukkarakenne on kevyt ja imukykyinen. Matalakitkainen moppi liukuu lattioita pitkin ja kerää mukaansa irtolian ja hiukset. Likainen moppi on helppo irrottaa sormilenkin avulla mopin kummasta vain päästä.Toisessa sormilenkeistä on myös nuolet osoittamassa moppaussuuntaa. Tuotteella on Viledan oma "Love it clean" merkintä, mistä tunnistat valikoimasta ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Taskumoppi
 • Kaksipuolinen
 • Värikoodaus mahdollinen
 • Pesulämpötila: maksimi 95
 • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki
   

Moppi Swep Duo r-MicroCombi Pro

Vileda Swep Duo r-MicroCombi Pro on uusi, osittain kierrätysmateriaalista valmistettu moppi, joka soveltuu kuiva, nihkeä ja kosteapyyhintään. Moppi soveltuu erinomaisesta epätasaisesten pintojen puhdistukseen ainutlaatuisen kennomaisen 3D-mikrokuitunukkarakenteen ansiosta. Mopissa olevat pienharjakset irrottavat tehokkaasti pinttyneenkin lian ja langat keräävät mukaansa irtolian. Likainen moppi on helppo irrottaa sormilenkin avulla mopin kummasta tahansa päästä.Toisessa sormilenkeistä on myös nuolet osoittamassa moppaussuuntaa. Tuotteella on Viledan oma "Love it clean" merkintä, mistä tunnistat valikoimasta ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Taskumoppi
 • Kaksipuolinen
 • Värikoodaus mahdollinen
 • Pesulämpötila: maksimi 95
 • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki
   

Levykehys Swep Recycled

Vileda Swep r-levykehys on uusi ja innovatiivinen mopin kehys. Swep r-levykehys on symmetrinen eli mopin poistaminen siihen koskematta onnistuu nyt mopin molemmilta puolilta ja sopiikin sekä vasen- että oikeakätisille. Kehys on aiempaa Swep Duo levykehystä ohuempi sekä virtaviivaisempi ja se on valmistettu osittain kierrätysmuovista. Swep r-levykehyksessä on myös uudet 65cm ja 85cm työleveydet. Tuotteella on Viledan oma "Love it clean" merkintä, mistä tunnistat valikoimasta ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot.

Swep r-levykehys 35cm ja 50cm on yhteensopiva Swep r-moppien sekä Swep Duo-moppien kanssa.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Taskumoppi
 • Kaksipuolinen