Duni kausivalikoima 1/2023

Kepeän kaunista kattamiseen!
Duni-kattaustuotteilla saat aikaan lämminhenkisen, kutsuvan ja tyylikkään kokonaisuuden. Kausivalikoimamme saa kattauksesi kukkimaan!
Tutustu tuotteisiin ja tilaa kauneutta kattauksiin verkkokaupastamme tai VeliMark-myymälöistä.

Klikkaa kampanjaan.

Tutustu tuotteisiin

Poikkiliina Dunicel

Duni Dunicel poikkiliina on erinomainen valinta pöytien kattauksen värin korostamiseen ja luomaan yhteyden ruokailijoiden välille. Poikkiliina ei peitä pöytiä kokonaan ja luo raikkaan vaikutelman. Saatavilla useita erivärisiä liinoja. FSC sertifioitua materiaalia.

Lautasliina Dunilin 40x40 cm

Oikeanlaisella kattauksella luot arkeen, juhlaan ja tapahtumiin juuri haluamasi tunnelman. Valikoimissamme useita erivärisiä kankaantuntuisia Dunilin 40 x 40 cm lautasliinoja.

Kahviliina Duni EcoEcho 24x24cm, 3-kertainen

Duni EcoEcho kahviliina soveltuu esimerkiksi sormiruuan, kahvin ja cocktailien tarjoiluun. FSC sertifioitua materiaalia.

  • Kotona ja teollisesti kompostoitava
  • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki

 

Lautasliina Duni EcoEcho Tissue, 2-kertainen

Duni EcoEcho Tissue lautasliinalla luot arkeen, juhlaan ja tapahtumiin juuri haluamasi tunnelman. Soveltuu esimerkiksi sormisyötävien, kahvin ja cocktailien tarjoamiseen tai hieman isommat liinat aamiais- ja lounastarjoiluihin. FSC sertifioitua materiaalia. Saatavilla erivärisiä ja kokoisia 2-kertaisia Duni Tissue lautasliinoja.

  • Kotona ja teollisesti kompostoitava
  • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki