Työvaatepesukampanja

Tiesitkö, että vastuu rakennusalan ja työvaatteiden ja suojavälineiden puhtaanapidosta siirtyy vuoden 2023 alussa työnantajalle?

Uuteen työehtosopimukseen on sisällytetty määräys, jonka mukaan työnantaja vastaa suojavaatteiden ja suojavälineiden puhtaanapidosta, huollosta ja mahdollisista tarkastuksista. Toteutustapa sovitaan paikallisesti 28.2.2023 mennessä (Rakentaja, Rakennusliiton jäsenlehti 4/2022).

Yhteistyössä Diversey Suomen kanssa kokosimme laadukkaat tuotteet Työvaatepesukampanjaan ja keräsimme vinkit työvaatteiden ja suojavälineiden puhtaanapitoon

Tutustu kampanjan tuotteisiin ja hintoihin sisäänkirjautumalla.

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy verkkokauppaamme tästä.

Tutustu Työvaatepesukampanjan tuotteisiin:

Pyykinpesujauhe Omo Pro Formula Sensitive Color

tiivistetty pyykinpesujauhe. Soveltuu tummien ja värillisten tekstiilien sekä mikrokuituisten siivoustekstiilien pesuun. Emäksinen, värejä säästävä koostumus poistaa tehokkaasti rasva- ja öljylikaa sekä veri- ja ruokatahroja. Sopii myös vaikeiden tahrojen poistoon, pyykin esipesuun ja tarvittaessa liotukseen.

  • Zeoliititon, fosfaatiton
  • pH: käyttöliuos noin 10
  • Hajusteeton
  • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki

Pyykinpesuneste Omo Professional

Omo Professional pyykinpesuneste tummien ja värillisten tekstiilien pesuun 30-90 ºC. Soveltuu erityisesti mikrokuituisten siivoustekstiilien pesuun. Pakkauksessa oleva hana tekee annostelusta helppoa ja siistiä. Mukana mittapallo. Uusi ympäristömyötäinen pakkaus: muovipussi helppo erottaa kartonkipakkauksesta.

  • pH: tiiviste 7,6; käyttöliuos 7,9

Desinfioiva puhdistusliina Oxivir Excel Wipe

Pesevä Oxivir Excel Wipe desinfektiopyyhe tehoaa bakteereihin, viruksiin ja hiivoihin. Tuhoaa koronaviruksen vain 30 sekunnissa. Vaikuttava aine AHP hajoaa puhdistuksen jälkeen vedeksi ja hapeksi. Ei kerrostu pinnoille. Säilyy avaamattomana 2 vuotta, avattuna 28 vrk. Soveltuu myös lääkinnällisille laitteille. Tutustu Oxivirin käyttöön lataamalla esite linkit-välilehden alta.

  • CE-merkitty (0044)
  • pH: tiiviste < 2, käyttöliuos noin 2
  • EN1276, EN13727, EN16615, EN14476, EN1650 ja EN13624 standardien mukainen