VeliMark - Duni kausivalikoima

Kauneutta kattauksiin

Raikkaista sävyistä sekä luonnosta inspiraationsa saaneella kattaustuotevalikoimallamme luot tunnelman helposti ja ympäristöä säästäen.

Valikoimamme vastuullisesti tuotetut Duni kattaustuotteet sisältävät kauniita kuoseja ja yhteensopivia yksivärisiä tuotteita, joilla saat aikaan lämminhenkisen, kutsuvan ja tyylikkään kokonaisuuden.

Kauden uutuuskuosit ovat Tropical Garden ja Foliage.

Tutustu tuotteisiin ja tilaa kauneutta kattauksiin VeliMark-myymälöistä tai verkkokaupastamme www.velimark.fi.


 

Duni-tuotteiden avulla kauniiden kattausten luominen on helppoa. Valikoimamme yhteensopivat mallit ja yksiväriset tuotteet tarjoavat kaiken tarvittavan joulutunnelman luomiseen.

  • Pöytien ja vieraiden suojaksi - puhtaat ja hygieeniset Dunicel-poikkiliinat ja Dunisilk-kateliinat ovat kustannustehokas ja kätevä tapa pöytien suojaamiseen. Poikki- ja kateliinat ovat myös oivallinen valinta silloin, kun pöytää ei haluta peittää kokonaan
  • Takuulla virheetön kattaus - käyttämällä ylellisiä Evolin-pöytäliinoja voit olla aina varma värien, muodon, taitosten ja puhtauden moitteettomuudesta
  • Dunisoft- ja Tissue-lautasliinat ovat ihanan pehmeitä ja erittäin imukykyisiä lautasliinoja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan
  • Kankaanomaiset Dunilin-lautasliinat takaavat kattausten tyylikkyyden ilman kankaisten vaihtoehtojen haittapuolia

Duni-kausivalikoima 1/2021

Poikkiliina Dunicel

Oikeanlaisella kattauksella luot arkeen, juhlaan ja tapahtumiin juuri haluamasi tunnelman. Valikoimissamme useita erivärisiä laadukkaita Dunicel poikkiliinoja.

Kahviliina Dunisoft 20x20cm

Oikeanlaisella kattauksella luot arkeen, juhlaan ja tapahtumiin juuri haluamasi tunnelman. Valikoimissamme useita erivärisiä 20 x 20 cm lautasliinoja.

Kahviliina Duni 24x24 cm, 2-kertainen

Oikeanlaisella kattauksella luot arkeen, juhlaan ja tapahtumiin juuri haluamasi tunnelman. Valikoimissamme useita erivärisiä 2 -kertaisia 24 x 24 cm kahviliinoja.

 

Kahviliina 24x24cm, 3-kertainen

Oikeanlaisella kattauksella luot arkeen, juhlaan ja tapahtumiin juuri haluamasi tunnelman. Valikoimissamme useita erivärisiä 3-kertaisia 24 x 24 cm kahviliinoja.

Lautasliina Duni 33x33 cm, 2-kertainen

Oikeanlaisella kattauksella luot arkeen, juhlaan ja tapahtumiin juuri haluamasi tunnelman. Valikoimissamme useita erivärisiä 2-kertaisia 33 x 33 cm lautasliinoja.

Lautasliinateline Duni, bambua

Kauniit Duni Bambu lautasliinatelineet soveltuvat erinomaisesti lautasliinojen, ruokailuvälineiden ja muiden tarjoilutuotteiden esillepanoon ravintoloissa ja kahviloissa. Saataville useita eri kokoja ja malleja.