VeliMark - Oxivir Excel Wipe kampanja

Oxivir® Excel Wipe

Desinfioiva puhdistusliina Oxivir Excel Wipe

Pesevä desinfektiopyyhe, joka tehoaa bakteereihin, viruksiin, hiivoihin. Tuhoaa koronaviruksen vain 30 sekunnissa. Vaikuttava aine AHP hajoaa puhdituksen jälkeen vedeksi ja hapeksi. Ei kerrostu pinnoille. Säilyy avaamattomana 2 vuotta, avattuna 28 vrk.
Kaksi vaihtoehtoista pakkausta: Pehmytpakkaus 30 kpl (pyyhkeen koko 200 x 267 mm) ja pehmytpakkaus 100 kpl (pyyhkeen koko 200 x 267 mm).

Oxivir Excel Wipe sopii myös lääkinnällisille laitteille. Desinfektioteho on todettu EN-testein: EN1276, EN13727, EN16615, EN14476, EN1650, EN13624.

Kampanja: Oxivir Excel Wipe 30kpl/pkt 2,20 € alv. 0 %.

Tutustu Oxivirin käyttöön hoiva- ja oppilaitoksissa, myymälöissä sekä ravintoloissa lataamalla esite linkit-välilehden alta.

 

Turvallinen koskettaa

Oxivir® on desinfioiva puhdistusaine, jonka toiminta perustuu AHP-teknologiaan. Oxivir® on turvallinen asiakkaille, henkilökunnalle sekä käyttäjille, pinnoille ja luonnolle. Vaikuttava ainesosa, stabiloitu vetyperoksidi, tehoaa 30 sekunnissa ja hajoaa käytön jälkeen ympäristöystävällisesti vedeksi ja hapeksi vain muutamassa minuutissa. Pinnoille ei jää haitallisia jäämiä.

KUINKA SE TOIMII?
Oxivir®in patentoitu koostumus perustuu kiihdytettyyn vetyperoksidiin (AHP Accelerated Hydrogen Peroxide), joka muodostaa matalassa pH:ssa stabiilin ihmisille, pinnoille ja luonnolle turvallisen desinfiointiyhdisteen. Oxivir®in puhdistusteho on erittäin hyvä. Sen turvalliset, pesevät ainesosat yhdistettynä matalaan vetyperoksidipitoisuuteen tehostavat Oxivir®in kykyä tuhota mikrobeja samanaikaisesti kun se puhdistaa pinnan.

AVAINEDUT

 • Tehokas
  Oxivir® on erittäin tehokas – sillä on nk. laaja virusidinen teho eli se tuhoaa koronaviruksen lisäksi myös noro-, adeno- ja polioviruksen vain 30 sekunnissa. Tämän lisäksi Oxivir tuhoaa myös infektioita aiheuttavat bakteerit, hiivat ja sienet.

 • Turvallinen
  Turvallinen käyttäjille, suojaimia ei tarvita lyhytaikaisessa käytössä. Pidä huolta myös hyvästä käsihygieniasta!

 • Helppokäyttöinen
  Kaikki yhdessä - puhdistus- ja desinfiointi. Ei annosteluun liittyviä haasteita tai ongelmia. Tuote käyttövalmis ja pyyhkeessä on aina oikea määrä desinfioivaa puhdistusliuosta. Helppo käyttää ja perehdyttää.

 • Ympäristömyötäinen
  Vaikuttavat tehoaineet hajoavat vedeksi ja hapeksi, mikä on turvallista sekä ympäristölle että ihmisille. Oxivir®-tuotteissa ei ole alkyylifenolietoksylaatteja (APE), nonyylifenolietoksylaatteja (NPE) eikä siitä haihdu sisäilman laatua heikentäviä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC).


Oxivir Excel Wipe -esiteOxivir Hoiva -esiteOxivir Myymälät -esiteOxivir Oppilaitokset -esiteOxivir Ravintolat -esitys

Muut Oxivir®-tuotteet

Sumutinpullo Oxivir

Tyhjä 500ml sumutinpullo Oxivir puhdistusaineelle.

Desinfiointiaine Oxivir Plus

Oxivir Plus on pesevä desinfektioaine, joka perustuu kiihdytetyn ja stabiloidun vetyperoksidin patentoituun teknologiaan. Tuote soveltuu lääkinnällisten välineiden ja laitteiden, vettä sietävien pintojen pesuun ja desinfektioon sekä eritetahradesinfektioon.

Oxivir Plus Spray on käyttövalmis pesevä desinfektioaine 0,75 l sumutinpullossa.

Desinfiointiaine Oxivir Excel

Oxivir Excel on kehitetty laajakirjoiseen, desinfioivaan puhdistukseen. Tuotteen vaikutusaika on lyhyt ja sen teho perustuu patentoituun AHP-teknologiaan (Accelerated Hydrogen Peroxide). Tuote soveltuu vettä sietäville pinnoille sekä ei- invasiivisille lääkinnällisille laitteille (CEIIa).

 

Desinfiointiaine Oxivir Sporicide spray

Käyttövalmis pesevä desinfektioaine. Puhdistaa ja desinfioi yhdellä käyttökerralla säästäen aikaa. Tehoaa bakteereihin, viruksiin, hiivoihin ja itiöihin. Soveltuu käytettäväksi terveydenhuollon korkean riskin kohteissa mukaan lukien teho-osastot, potilas- ja eristyshuoneet. Tuote soveltuu vettä sietäville koville pinnoille sekä ei-invasiivisille lääkinnällisille laitteille (CEIIa). Ei sisällä klooria tai alkoholia.