Sisäänkirjautuminen
DUNI KEVÄÄN KATTAUSTUOTTEET

Raikkaat Duni kevään ja kesän kattaustuotteet viimeistelevät arjen ja juhlan ruokapöydän. Valikoimissamme tänä keväänä ja kesänä värikkäät Duni Summertime ja Duni Yarrow tuotesarjoista valikoidut tuotteet. Näiden avulla tuot kattauksesi kautta luonnon sisään ja maaseudun tunnelmaa kaupunkiin. Saatavilla paljon yhteensopivia yksivärisiä tuotteita. Kattausliinat saat siististä pöytään esille Duni Bambu lautasliinatelineillä. Tutustu kampanjatuotteisiin ja hintoihin esitteestämme.

Kampanjaesite

UNGER IKKUNANPESUSETTI

Käytännöllinen, kaikki tarvittavat välineet sisältävä Unger ikkunanpesusetti ikkunoiden tehokkaaseen puhdistukseen nyt edullisesti kaikilta VeliMarkin toimipisteiltä.
Settiin sisältyy: ES350 Ergotec kuivain 35cm, EH350 Ikkunapesimen runko 35cm, NS350 Nukkakangas UngerMicro 35cm ja QB120 Sanko Unger 18 litraa, sisältää pidikkeet.

Tilaa tai nouda omasi lähimmästä VeliMark myymälästäsi. Hinta nyt vain 33 €/setti Alv 0%
(40,92€ Sis. Alv 24).

Kampanjaesite

KUUKAUDEN KIILTOTUOTE

Kuukauden Kiiltotuotteena touko-kesäkuussa on kosteiden tilojen yleis- ja peruspuhdistusaine Kosti 1L. Soveltuu kosteiden tilojen, kuten saunojen, pesutilojen ja WC-tilojen ylläpitosiivoukseen ja perussiivoukseen. Erityisesti kylpylöihin ja uimahalleihin. Hajustettu, sopii niin koneellisiin menetelmiin kuin vaahdotuslaitteisiinkin.

Kampanja-ajan tuote VeliMarkilla
4,40 € /pll alv 0 %
(sis. alv 24 % 5,46 €)

Kampanjaesite